6 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak, ontbijt
recepten Paastaartjes

Paastaartjes

ingrediënten


bestellen
20 min
6 personen
bloem

dit product is niet beschikbaar

6 plakken diepvriesbladerdeeg

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
1 ei

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
suiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.40
100 milliliter room

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.65
10 gram pure chocolade

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25
6 slagroomsoesjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.29
fruit naar keuze

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.53
paaseitje

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
poedersuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.69

benodigdheden

muffinvorm

bakpapier

blindbakvulling

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestuif de muffinvorm met bloem. Bekleed de holtes met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg een stukje bakpapier erop en vul met de blindbakvulling (droge bonen of ongekookte rijst). Bestrijk de randen van het deeg met ei en bestrooi met suiker.
  • 2 Bak de deegvormpjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en neem uit de vorm. Laat verder afkoelen. Verwarm de room tot het kookpunt en giet in een kom over de chocolade. Roer met een garde tot alle chocolade is gesmolten en laat al roerend iets afkoelen. Verdeel deze ganache met 2 lepels over de taartbodempjes en laat 1 uur opstijven.
  • 3 Verdeel vlak voor het serveren slagroomsoesjes over de taartjes en garneer met vers fruit en/of paaseitjes. Bestuif de taartjes met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram